Poble Vell - Corbera d'Ebre Visual LightBox Gallery generated by VisualLightBox.com

 

 

Com arribar-hi

Des de Reus

Agafarem la N-420 direcció Falset i continuarem cap a Móra la Nova i Móra d'Ebre. Seguint per la C-420 i sense deixar la carretera arribarem a Corbera d'Ebre.

Des de Barcelona

Agafarem l'autopista AP-7 direcció València.

Primera opció. Sortirem a la sortida nº 34, Reus Est – Aeroport i sortirem a la carretera T-11 (circumval·lació) que ja ens porta direcció a Falset. A partir d'aquí seguiu les instruccions de com arribar des de Reus.

Segona opció. Sortirem a la sortida nº 38. Un cop hem pagat el peatge girarem cap a l'esquerra direcció Móra d'Ebre per la C-44. A Móra trobarem una rotonda i agafarem la sortida cap a Gandesa per la N-420. Sense deixar la carretera arribarem a Corbera d'Ebre.

Des de Lleida

Sortirem de Lleida com si volguéssim agafar l'autopista AP7, però abans de passar el peatge trobarem la sortida direcció Maials – Flix (C-12) per on sortirem. Agafarem la C-12 fins arribar a Flix i a Ascó, on girarem a mà dreta i entrarem al municipi i el creurem per anar direcció Corbera d'Ebre. Més endavant trobarem la cruïlla amb la N-420 i en aquest punt girarem a la dreta direcció Corbera. Sense deixar la carretera arribarem a Corbera d'Ebre.

Des de València

Agafarem l'autopista AP-7 direcció Barcelona i sortirem a la sortida nº 40 de Tortosa – l'Aldea. Un cop a la rotonda agafarem la C-42 fins arribar a Tortosa on creurem el riu Ebre pel pont Mil·lenari i a la següent rotonda ens dirigirem cap a la C-12 direcció Gandesa. Passarem per diverses rotondes abans de sortir de Tortosa. Ja a la C-12 i passat Xerta seguirem per la carretera fins a l'altura de Benifallet on trobarem a l'esquerra la cruïlla que ens portarà fins a Gandesa. Per la carretera deixarem el poble de Pinell de Brai a la dreta i en arribar a Gandesa, a la Plaça de la Farola, agafarem a la dreta la N-420 i seguirem per la carretera fins arribar a Corbera d'Ebre.

Des de Saragossa

Sortirem de Saragossa per la A-68 que es convertirà en la N-232. Continuarem per la N-232 i passarem per Quinto i Hijar fins arribar a Alcanyís que creurem, i continuarem per la N-232. Ja fora d'Alcanyís farem uns quants quilòmetres fins trobar una cruïlla, amb una estació de servei a mà dreta, que la passarem i continuarem recte per la N-420 direció a Tarragona. Arribarem a Calaceite que el creuarem i seguirem fins a Gandesa. En arribar a Gandesa, a la Plaça de la Farola, seguirem a l'esquerra en direcció a Móra d'Ebre. Sense deixar la carretera arribarem a Corbera d'Ebre.


Mapa
Poble Vell - Corbera d'Ebre Visual LightBox Gallery generated by VisualLightBox.com